GLOBAL SEED (GENERAL)

Allrestaurants - GLOBAL SEED - Novi Sad, SERBIA

Address: Heroja Pinkija 40, Novi Sad, SERBIA
Phone: +3810214804300 Mobile: * Fax: *
Website: http://globalseed.info Email: *

Poslovni sistem Global seed je kompanija koja je svoju proizvodnju locirala u centralnom delu Vojvodine, regionu koji se odlikuje vrlo visokim potencijalom i resursima za bavljenje organskom poljoprivredom.
Na preko 2000 ha plodne vojvođanske ravnice bavimo se organskom biljnom i stočarskom proizvodnjom, proizvodnjom organskih smeša za ishranu preživara, obnovljivim izvorima energije i brinemo o zdravlju i dobrobiti životinja.
Mi, u Poslovnom sistemu Global seed, smo posvećeni brizi o zaposlenima, izgradnji dobrih partnerskih odnosa sa potrošačima i dobavljačima, stalnom usavršavanju znanja i tehnologije, dobrobiti životinja, očuvanju životne sredine i ostvarivanju dobiti uz primenu savremene tehnologije u proizvodnji i upravljanju.
Naša misija je da stvorimo savremenog potrošača organskih proizvoda, da ga naučimo šta je to organski proizvod, kako da ga prepozna, zašto je on važan za opšte blagostanje njegovog organizma, kako da se poveže sa prirodom i na najbolji način utiče na njeno očuvanje.
Naša vizija je da postanemo regionalni lider u proizvodnji organskog mleka, mesa i organske stočne hrane kao i najveća organska farma krava u Evropi.
U saradnji sa kompanijom Imlek organsko mleko, proizvedeno na našoj farmi u Čurugu, prerađuje se u paletu visokokvalitetnih organskih mlečnih prerađevina. Ovim smo proizvodni ciklus zaokružili, a naš zadatak ispunili.
Za sve što smo planirali potrebno je vreme, znanje, veliki rad i volja koja nam ne manjka. U ostvarivanju naših velikih ciljeva pomaže nam 140 zaposlenih i veliki broj radnika za sezonske poslove.
To smo, ukratko, mi.
Dobro došli u svet organske poljoprivrede

Allrestaurants - GLOBAL SEED - Novi Sad, SERBIA Allrestaurants - GLOBAL SEED - Novi Sad, SERBIA Allrestaurants - GLOBAL SEED - Novi Sad, SERBIA Allrestaurants - GLOBAL SEED - Novi Sad, SERBIA Allrestaurants - GLOBAL SEED - Novi Sad, SERBIA
x
X