TONA (GENERAL)

Allrestaurants - TONA - Tiranë, ALBANIA

Address: zona industriale, km 1 Korce, Tiranë, ALBANIA
Phone: +35582248535 Mobile: * Fax: *
Website: http://tona.al Email: *

Ne jemi të përkushtuar ti ofrojmë konsumatorit produkte me cilësi të lartë, të shijshme dhe me vlera ushqyese. Udhëhequr nga parimet tona, ne kembëngulim të vendosim standartet më të larta të cilësisë dhe të jemi punëdhënës model në industrinë tonë.

Allrestaurants - TONA - Tiranë, ALBANIA Allrestaurants - TONA - Tiranë, ALBANIA Allrestaurants - TONA - Tiranë, ALBANIA Allrestaurants - TONA - Tiranë, ALBANIA Allrestaurants - TONA - Tiranë, ALBANIA
x
X