TOPSHOP (GENERAL)

Allrestaurants - TOPSHOP - Tiranë, ALBANIA

Address: Kulla 'METROPOL' Kati 1, Tiranë, ALBANIA
Phone: +35544514400 Mobile: * Fax: *
Website: http://topshop.al Email: *

Studio Moderna Albania është degë e Studio Moderna Group, një kompani e shtrirë në 22 shtete të Europës Qëndrore dhe Lindore. Në treg që prej mbi 15 vjetësh, kjo kompani sjell përvojat më të mira të tregut të rajonit, me 80 orë transmetim në kuadër të marketingut të drejtpërdrejtë dhe 320 milionë spektatorë të cilëve u drejtohet. Markat e Studio Moderna jane: Top Shop, Dormeo, Kosmodisk, Delimano, Walkmaxx, Big Fish.

Allrestaurants - TOPSHOP - Tiranë, ALBANIA Allrestaurants - TOPSHOP - Tiranë, ALBANIA Allrestaurants - TOPSHOP - Tiranë, ALBANIA Allrestaurants - TOPSHOP - Tiranë, ALBANIA Allrestaurants - TOPSHOP - Tiranë, ALBANIA
x
X