HIT 73 (GENERAL)

Allrestaurants - HIT 73 - Камењане, MACEDONIA

Address: ул. 101 бр. 3, Камењане, MACEDONIA
Phone: +38944391801 Mobile: * Fax: *
Website: http://hit73.com.mk Email: *

Трговското друштво за производство, трговија, угостителство и услуги ХИТ 73 од Камењене, Тетово е во приватна сопственост со над 75 вработени. Истото е специјализирано за преработка и производство на млеко и млечни производи.

Млекарата е сместена во подножјето на Шар Планинa. Истата е основана од браќата Садри и Азем Хајдари и е присутна на Македонскиот пазар 20 години задоволувајќи ги барањата и потребите на своите потрошувачи. Производите на млекара ХИТ 73 последните години се застапени и на пазарите во регионот.

Allrestaurants - HIT 73 - Камењане, MACEDONIA Allrestaurants - HIT 73 - Камењане, MACEDONIA Allrestaurants - HIT 73 - Камењане, MACEDONIA Allrestaurants - HIT 73 - Камењане, MACEDONIA Allrestaurants - HIT 73 - Камењане, MACEDONIA
x
X