CANMAK (GENERAL)

Allrestaurants - CANMAK - Скопје, MACEDONIA

Address: ул. Балзакова бр.5/9, 1000 Скопје, MACEDONIA
Phone: +38922770593 Mobile: * Fax: *
Website: http://canmak.mk Email: *

Канмак е официјален дистрибутер на BRITA, германскиот производител на филтри за вода за домаќинства. Веќе 50 години БРИТА е инволвирана во филтрација на вода, посветена на иднината на овој есенцијален ресор. Како лидер на интернационалниот пазар во категорија на филтер системи за домаќинства , БРИТА е фокусирана на визијата на Светот во кој водата за пиење со највисок квалитет е достапна за сите во секој момент.

Allrestaurants - CANMAK - Скопје, MACEDONIA Allrestaurants - CANMAK - Скопје, MACEDONIA Allrestaurants - CANMAK - Скопје, MACEDONIA Allrestaurants - CANMAK - Скопје, MACEDONIA Allrestaurants - CANMAK - Скопје, MACEDONIA
x
X