ARGETA (GENERAL)

Allrestaurants - ARGETA - Гевгелија, MACEDONIA

Address: Kolinska ulica 1, 1544 Гевгелија, MACEDONIA
Phone: +38914721500 Mobile: * Fax: *
Website: http://argeta.com Email: *

Argeta паштета од џигер, Argeta Jagd-Aufstrich, Argeta Junior Original и Argeta паштета од туна се производи со извонреден вкус! Така ги оцени водечката светска организација Меѓународен институт за вкус и квалитет (ITQI - International Taste & Quality Institute) од Брисел и им ја додели наградата Superior Taste Award. За оваа награда се натпреваруваат производи од целиот свет, а изборот го прави жири, кое се состои од 120 признати кулинарски мајстори од 15 најпознати европски кулинарски здруженија.

Allrestaurants - ARGETA - Гевгелија, MACEDONIA Allrestaurants - ARGETA - Гевгелија, MACEDONIA Allrestaurants - ARGETA - Гевгелија, MACEDONIA Allrestaurants - ARGETA - Гевгелија, MACEDONIA Allrestaurants - ARGETA - Гевгелија, MACEDONIA
x
X