FELICE (GENERAL)

Allrestaurants - FELICE - Skopje, MACEDONIA

Address: бул. Партизански Одреди бр. 17, Skopje, MACEDONIA
Phone: +38978232524 Mobile: * Fax: *
Website: http://felice.mk Email: *

Пред да ни кажеш, сакаме да знаеш дека пастата прави да се чуствуваш среќно, бидејќи е одличен извор на протеини без масти. Протеините содржат две амино киселини: триптофан и L-фенилаланин. L – фенилаланинот овозможува производство на ендорфин – главниот и одговорен уредник на чувството за среќа. Затоа, кликни го зеленото копче и биди felice денес !

Allrestaurants - FELICE - Skopje, MACEDONIA Allrestaurants - FELICE - Skopje, MACEDONIA Allrestaurants - FELICE - Skopje, MACEDONIA Allrestaurants - FELICE - Skopje, MACEDONIA Allrestaurants - FELICE - Skopje, MACEDONIA
x
X