CERMAT (GENERAL)

Allrestaurants - CERMAT - Bitola, MACEDONIA

Address: Novacki pat bb, 7000 Bitola, MACEDONIA
Phone: +38947226671 Mobile: * Fax: *
Website: http://cermat.com.mk Email: *

Почетоците на ДОО Цермат од Битола датираат од 1995 година кога е основана како фирма во приватна сопственост за производство на сладолед. Како современа европска компанија ги следи светските трендови со постојано усовршување во уметноста наречена сладолед.

Континуирано воведува нови производи во асортиманот како што се: замрзнато овошје и зеленчук, лиснато тесто, замрзната риба, млечни и кондиторски производи. Уникатни, секогаш достапни, иновативни, креативно-тимски тоа е Цермат препознатливата формула за успех. Во компанијата владее европскиот дух, современ начин на функционирање и уникатен животен стил.

Allrestaurants - CERMAT - Bitola, MACEDONIA Allrestaurants - CERMAT - Bitola, MACEDONIA Allrestaurants - CERMAT - Bitola, MACEDONIA Allrestaurants - CERMAT - Bitola, MACEDONIA Allrestaurants - CERMAT - Bitola, MACEDONIA
x
X