ZITO LUKS (GENERAL)

Allrestaurants - ZITO LUKS - Скопје, MACEDONIA

Address: Македонско Косовска Бригада бр.44, 1000 Скопје, MACEDONIA
Phone: +38922452211 Mobile: * Fax: *
Website: http://zitoluks.com.mk Email: *

Има приказни што почнуваат и завршуваат, но „Жито Лукс“ е приказна која, благодарение на своите верни потрошувачи, постои долги години и која секој ден, со секој свежо испечен леб и со секој нов производ пласиран на пазарот продолжува одново да се раскажува. Ние во Жито Лукс тежнееме секој оброк да го претвориме во вкусно задоволство и нова авантура. Неуморно работиме за Вас постојано да ве изненадуваме со интересни новини. Во секое парче производ вложуваме многу љубов, посветеност и бескомпромисност. Познавајќи ги сите тајни на вистинското пекарство, поведени од верувањето дека храната треба да биде и здравје и уживање, безрезервно сме посветени на достигнување врвен квалитет, но и на тоа да бидеме во чекор со трендовите и потребите. Досега Вашата доверба нè мотивира да продолжиме и секојдневно да создаваме нешто ново, нешто интересно, нешто вкусно и посебно.

Allrestaurants - ZITO LUKS - Скопје, MACEDONIA Allrestaurants - ZITO LUKS - Скопје, MACEDONIA Allrestaurants - ZITO LUKS - Скопје, MACEDONIA Allrestaurants - ZITO LUKS - Скопје, MACEDONIA Allrestaurants - ZITO LUKS - Скопје, MACEDONIA
x
X