DIM KOMERC (GENERAL)

Allrestaurants - DIM KOMERC - Валандово , MACEDONIA

Address: Каме Полизов 5, 2460 Валандово , MACEDONIA
Phone: +38934381562 Mobile: * Fax: *
Website: http://dimkomerc.com.mk Email: *

Придржувајќи се цврсто до мотото „Квалитетот и безбедноста на производите се наша движечка сила.“ и постојано инвестирајќи во инфраструктурата, технологијата и кадарот во фабриката, „Дим-Комерц” стана единствена фабрика во Македонија која го има заокружено процесот од примарно па сѐ до секундарно производство, или поточно „Од семка до готов производ”.

Allrestaurants - DIM KOMERC - Валандово , MACEDONIA Allrestaurants - DIM KOMERC - Валандово , MACEDONIA Allrestaurants - DIM KOMERC - Валандово , MACEDONIA Allrestaurants - DIM KOMERC - Валандово , MACEDONIA Allrestaurants - DIM KOMERC - Валандово , MACEDONIA
x
X