RESTAURANTS - ITALIENISCHE KÜCHE - ALBANIË

Allrestaurants - ARTIGIANO - Tirana, ALBANIË

ARTIGIANO (ITALIENISCHE KÜCHE)

Address: Rruga Papa Gjon Pali II 9, 1001 Tirana, ALBANIË
Phone: +355676000480 Mobil: * Fax: *
Website: http://artigiano.al/ Email: *

AL:Është një vend shumë i këndshëm me enët dhe atmosferën e mirë. Ju duhet të provoni enët tona të veçanta. Nuk është e shtrenjtë për turistët. Është ...

Allrestaurants - ARTIGIANO - Tirana, ALBANIË Allrestaurants - ARTIGIANO - Tirana, ALBANIË Allrestaurants - ARTIGIANO - Tirana, ALBANIË Allrestaurants - ARTIGIANO - Tirana, ALBANIË Allrestaurants - ARTIGIANO - Tirana, ALBANIË
Bewertung: (-/-)
Allrestaurants - OSTERIA BASILICO - Tirana, ALBANIË

OSTERIA BASILICO (ITALIENISCHE KÜCHE)

Address: Rruga Gjin Bue Shpata 9, 1000 Tirana, ALBANIË
Phone: +35545629698 Mobil: * Fax: *
Website: http://basilicotirana.al Email: *

AL: Basilico raddoppia: in Cucina e per i tuoi Catering Chef Roberto Cannata opera a Tirana, dopo una lunga esperienza maturata in molte cucine d’Ita...

Allrestaurants - OSTERIA BASILICO - Tirana, ALBANIË Allrestaurants - OSTERIA BASILICO - Tirana, ALBANIË Allrestaurants - OSTERIA BASILICO - Tirana, ALBANIË Allrestaurants - OSTERIA BASILICO - Tirana, ALBANIË Allrestaurants - OSTERIA BASILICO - Tirana, ALBANIË
Bewertung: (-/-)
Allrestaurants - ZERO ZERO BEACH - Sarande, ALBANIË

ZERO ZERO BEACH (ITALIENISCHE KÜCHE)

Address: RR Mitat Hoxha, 9701 Sarande, ALBANIË
Phone: +355694585123 Mobil: * Fax: *
Website: http://fb.com/zerozerobeach/ Email: *

Zero Zero ndodhet 1 km pas portit ne drejtim te portit te peshkatareve , 50 m. pas hotel Apollon. Lavoro di squadra. Molte ore di lavoro, molte ore in...

Allrestaurants - ZERO ZERO BEACH - Sarande, ALBANIË Allrestaurants - ZERO ZERO BEACH - Sarande, ALBANIË Allrestaurants - ZERO ZERO BEACH - Sarande, ALBANIË Allrestaurants - ZERO ZERO BEACH - Sarande, ALBANIË Allrestaurants - ZERO ZERO BEACH - Sarande, ALBANIË
Bewertung: (-/-)
x
X