RESTAURANTS - PIZZA & FASTFOOD - ALBANIË

Allrestaurants - TEK ZGARA  - Tirana, ALBANIË

TEK ZGARA (GENERAL)

Address: Rruga Kavajes 121, Tirana, ALBANIË
Phone: +355699484792 Mobil: * Fax: *
Website: http://fb.com/ZgaraTirones2 Email: *

Tek Zgara Tirones, a cozy restaurant very close to the center. This restaurant offers a variety of delicious Albanian, Mediterranean traditional cooki...

Allrestaurants - TEK ZGARA  - Tirana, ALBANIË Allrestaurants - TEK ZGARA  - Tirana, ALBANIË Allrestaurants - TEK ZGARA  - Tirana, ALBANIË Allrestaurants - TEK ZGARA  - Tirana, ALBANIË Allrestaurants - TEK ZGARA  - Tirana, ALBANIË
Bewertung: (-/-)
Allrestaurants - SPAGHETTI WESTERN - Tirana, ALBANIË

SPAGHETTI WESTERN (GENERAL)

Address: Rruga Pjeter Bogdani Nr 13, Tirana, ALBANIË
Phone: +355682072000 Mobil: * Fax: *
Website: http://fb.com/serendipity.tirana2 Email: *

"WESTERN SPAGHETTI" Rock Saloon & Steakhouse - is our Company's Second Restaurant. Unlike "SERENDIVILLE," at "WESTERN SPAGHETTI" we have come up wit...

Allrestaurants - SPAGHETTI WESTERN - Tirana, ALBANIË Allrestaurants - SPAGHETTI WESTERN - Tirana, ALBANIË Allrestaurants - SPAGHETTI WESTERN - Tirana, ALBANIË Allrestaurants - SPAGHETTI WESTERN - Tirana, ALBANIË Allrestaurants - SPAGHETTI WESTERN - Tirana, ALBANIË
Bewertung: (-/-)
Allrestaurants - PASTICERIA PELIKAN - Durres, ALBANIË

PASTICERIA PELIKAN (GENERAL)

Address: Pavaresia Near Hotel Adriatic, Durres, ALBANIË
Phone: - Mobil: * Fax: *
Website: - Email: *

PELIKAN Pasteur with many years of experience in the refined taste of cakes and cakes invites you to enjoy the variety of unique flavors created by ou...

Allrestaurants - PASTICERIA PELIKAN - Durres, ALBANIË Allrestaurants - PASTICERIA PELIKAN - Durres, ALBANIË Allrestaurants - PASTICERIA PELIKAN - Durres, ALBANIË Allrestaurants - PASTICERIA PELIKAN - Durres, ALBANIË Allrestaurants - PASTICERIA PELIKAN - Durres, ALBANIË
Bewertung: (-/-)
Allrestaurants - STREET KITCHEN - Tirana, ALBANIË

STREET KITCHEN (PIZZA & FASTFOOD)

Address: Brigada VIII street Dada, 1001 Tirana, ALBANIË
Phone: +355694893066 Mobil: * Fax: *
Website: http://street-kitchen.al Email: *

Vendi ishte i bukur dhe gjithashtu vakt, kjo supozohet të jetë një nga vendet më të vlerësuara ku mund të hani në Tiranë dhe ajo meriton 5 pikë, por k...

Allrestaurants - STREET KITCHEN - Tirana, ALBANIË Allrestaurants - STREET KITCHEN - Tirana, ALBANIË Allrestaurants - STREET KITCHEN - Tirana, ALBANIË Allrestaurants - STREET KITCHEN - Tirana, ALBANIË Allrestaurants - STREET KITCHEN - Tirana, ALBANIË
Bewertung: (-/-)
Allrestaurants - PROPER - Durres, ALBANIË

PROPER (PIZZA & FASTFOOD)

Address: Bulevardi Epidamn, Durres, ALBANIË
Phone: +355693331111 Mobil: * Fax: *
Website: http://fb.com/ProperpizzaAlbania/ Email: *

Ne kurrë nuk hanë pizza jashtë vendit, këtë herë ne u përpoqëm dhe ju siguroj se nuk ishim gabim. Pica është me të vërtetë shumë e mirë: ju zgjidhni m...

Allrestaurants - PROPER - Durres, ALBANIË Allrestaurants - PROPER - Durres, ALBANIË Allrestaurants - PROPER - Durres, ALBANIË Allrestaurants - PROPER - Durres, ALBANIË Allrestaurants - PROPER - Durres, ALBANIË
Bewertung: (-/-)
x
X