BREDASE HORECA VLEESCENTRALE B.V. (GENERAL)

Allrestaurants - BREDASE HORECA VLEESCENTRALE B.V. - Breda, NEDERLAND

Address: Van Rijckevorselstraat 3, 4815 AA Breda, NEDERLAND
Phone: +31765810817 Mobil: * Fax: *
Website: http://bhvc.nl Email: *

Vlees van topkwaliteit. Daarvoor gaat u naar de Bredase Horeca Vleescentrale. Wij leveren al jaren het beste rundvlees, het mooiste kalfsvlees, het lekkerste varkensvlees en het malste lamsvlees aan de horeca. Particulieren die op zoek zijn naar superieur vlees voor barbecue of thuisdiner zijn bij ons ook aan het juiste adres.

Onze missie is het allerbeste vlees aan de horeca en anderen te leveren. Dat doen wij met ons succesvolle familiebedrijf al sinds 1980. Wereldwijd selecteren wij voor onze (horeca)klanten het fijnste en lekkerste vlees. De BHVC is onder andere gespecialiseerd in lamsvlees en rundvlees uit Australië en Nieuw-Zeeland.

De kwaliteit van ons vlees is gewaarborgd. Sinds begin 2012 is de BHVC een zelfstandige vleesgroothandel. Ons doel is en blijft het beste vlees te leveren tegen de scherpste prijs.

Nieuwsgierig geworden naar het verleidelijke vlees van de BHVC? Kom naar onze slagerij aan de Van Rijckevorselstraat 3 in Breda en laat u overtuigen door de lekkerste vleessoorten.

Allrestaurants - BREDASE HORECA VLEESCENTRALE B.V. - Breda, NEDERLAND Allrestaurants - BREDASE HORECA VLEESCENTRALE B.V. - Breda, NEDERLAND Allrestaurants - BREDASE HORECA VLEESCENTRALE B.V. - Breda, NEDERLAND Allrestaurants - BREDASE HORECA VLEESCENTRALE B.V. - Breda, NEDERLAND Allrestaurants - BREDASE HORECA VLEESCENTRALE B.V. - Breda, NEDERLAND
x
X