GOURMET SHOP (GENERAL)

Allrestaurants - GOURMET SHOP - Ljubljana, SLOVENIË

Address: Rozmanova ulica 6, 1000 Ljubljana, SLOVENIË
Phone: +38617773000 Mobil: * Fax: *
Website: http://gourmetshop.si Email: *

Vse se je začelo spontano v jeseni 1990. Skupina entuziastov in ljubiteljev dobre hrane je imela velik privilegij, da je zaradi svojih obveznosti veliko potovala po svetu in uživala v lokalnih specialitetah svetovnih velemest. Doma na sončni strani Alp in v objemu toge skupne države, je bila ponudba slaba. Za dober sladoled, pravi espresso, sladico iz vrhunske čokolade ali za obed pri Michelinovi zvezdici je bilo potrebno prevoziti vsaj 200 kilometrov. In na enem od takih izletov se je porodila ideja.
Začetki so bili zelo težki, saj je bilo na trgu, ki je hlastal po večinoma čim cenejših izdelkih, težko ponuditi kakovost, še posebej, ker so bili kakovostnejši izdelki takrat še obremenjeni s posebnimi taksami. Če imaš vizijo, srce in vztrajnost pridejo tudi rezultati. In splačalo se je.
Filco je danes eden vodilnih ponudnikov odličnih sestavin, orodja in pribora za gostinski sektor.
Predvsem prednjači po izjemnem izboru kakovostnih izdelkov in tehnološkem znanju, kar je vodilo podjetja že od ustanovitve. Znanje se vsako leto dopolnjuje na številnih seminarjih, delavnicah in srečanjih z velikimi mojstri.
Izbor izdelkov se je od ustanovitve stalno dopolnjeval. Filco danes nudi izbor preko 5.000 raznovrstnih izdelkov več kot 30 vodilnih svetovnih proizvajalcev.

Allrestaurants - GOURMET SHOP - Ljubljana, SLOVENIË Allrestaurants - GOURMET SHOP - Ljubljana, SLOVENIË Allrestaurants - GOURMET SHOP - Ljubljana, SLOVENIË Allrestaurants - GOURMET SHOP - Ljubljana, SLOVENIË Allrestaurants - GOURMET SHOP - Ljubljana, SLOVENIË
x
X