RASTODER (GENERAL)

Allrestaurants - RASTODER - Ljubljana, SLOVENIË

Address: Dvorakova ulica 3, 1000 Ljubljana, SLOVENIË
Phone: +38614396485 Mobil: * Fax: *
Website: http://rastoder.si Email: *

RASTODER, družba za gostinstvo in trgovino, d.o.o., s sedežem na Dvorakovi ulici 3 v Ljubljani, je podjetje z dolgoletno tradicijo, katerega začetki segajo že v leto 1992.
Podjetje je bilo ustanovljeno dne 29.5.1992 in se je sprva ukvarjalo z uvozom in izvozom kave na območju nekdanje Jugoslavije ter transportnimi storitvami in težko mehanizacijo.
Dejavnost smo z leti obogatili z uvozom in izvozom svežega sadja in zelenjave ter se razvili v visoko konkurenčno podjetje, ki deluje na globalnem trgu.
Specializirani smo za uvoz in distribucijo eksotičnega sadja iz Južne Afrike ter Južne in Srednje Amerike. Z razvojem lastne blagovne znamke DERBY® smo dosegli prepoznavnost v svetovnem merilu. Pod tem imenom distribuiramo BANANE iz Ekvadorja ter AGRUME iz Južne Afrike in Argentine.

Allrestaurants - RASTODER - Ljubljana, SLOVENIË Allrestaurants - RASTODER - Ljubljana, SLOVENIË Allrestaurants - RASTODER - Ljubljana, SLOVENIË Allrestaurants - RASTODER - Ljubljana, SLOVENIË Allrestaurants - RASTODER - Ljubljana, SLOVENIË
x
X