RIVAL TRADE (GENERAL)

Allrestaurants - RIVAL TRADE - Trzin, SLOVENIË

Address: Peske 8, 1236 Trzin, SLOVENIË
Phone: +38615610400 Mobil: * Fax: *
Website: http://rivaltrade.si Email: *

Družba RIVAL TRADE d.o.o., TRZIN je bila ustanovljena v letu 1992. Na začetku sta bila v podjetju zaposlena dva uslužbenca. Dejavnost družbe je bila predvsem prodiranje na trg s svežo ribo. V letu 1994 pa smo začeli s proizvodnjo lastnih izdelkov iz morske hrane. Prva večja širitev je nastopila v letu 1998, ko je bilo v družbi že 9 zaposlenih.
Zaradi prilagoditve standardom smo v letu 2001 prenovili in popolnoma posodobili skladiščne prostore. Z obsegom poslovanja se je povečevalo tudi število zaposlenih. Tako smo v tem letu dosegli že številko 20 zaposlenih. V letih 2002 in 2003 smo izvedli še posodobitev in razširitev proizvodnih prostorov in dograditev nove hladilnice.V letu 2003 smo ustvarili cca. 4.2 milijona evrov prometa. Zaposlenih je že 30 ljudi. V letu 2004 smo pridobili tudi dovoljenje za prodajo izdelkov brez omejitev tudi na trgu EU.Družba je v popolni zasebni lasti in je družinsko podjetje.Poleg skladišča in proizvodnje imamo še lastne maloprodajne enote v Ljubljani, Vrhniki, Mariboru.
Leta 2010 smo pridobili evropska sredstva, s katerimi smo posodobili proizvodnjo in na trgu nastopili z novimi izdelki.

Allrestaurants - RIVAL TRADE - Trzin, SLOVENIË Allrestaurants - RIVAL TRADE - Trzin, SLOVENIË Allrestaurants - RIVAL TRADE - Trzin, SLOVENIË Allrestaurants - RIVAL TRADE - Trzin, SLOVENIË Allrestaurants - RIVAL TRADE - Trzin, SLOVENIË
x
X