SASHALMI (GENERAL)

Allrestaurants - SASHALMI - Budapest, HONGARIJE

Address: ashalmi tér 1., 1163 Budapest, HONGARIJE
Phone: +3614039349 Mobil: * Fax: *
Website: http://sashalmipiac.hu Email: *

A megújult Sashalmi Piac elsősorban a kiskereskedők és a magyar termelők számára teremt megjelenési lehetőséget. Célunk, hogy egészséges, magyar élelmiszerek kerüljenek a budapesti, szűkebb értelemben pedig, a XVI. kerület lakóinak asztalára. Igyekszünk arra törekedni, hogy piacunkra azok a hazai kistermelők érkezzenek árusítani, akik hagyományos, tradícionálisan magyar eljárás alapján készítik termékeiket, vagy termesztik a zöldséget-gyümölcsöt. 2011-ben fejeződött be a korábbi lepusztult piac teljes rekonstrukciója a Budapest Főváros XVI. kerületi Önkormányzat beruházásában.

A felújítás során új csarnoképületek épültek 95 db őstermelői asztallal, 38 különböző méretű üzlettel, élelmiszerhigiéniai kirendeltséggel, közösségi terekkel, szökőkúttal és kulturált WC-kel, összesen 7800 m2 alapterületen. Korszerűsítésre került a közvilágítás és megújultak a közművek is. A legmodernebb indukciós elven működő világítás került kialakításra a piaci csarnokban és a közösségi teremben egyaránt. Ingyenes WiFi hozzáférés működik mindenki számára. Az általános piac az ökopiaccal együtt összesen akár 1000 vásárlót tud egyszerre fogadni és 200 eladónak kínál kulturált elhelyezést. A felújítás során kiemelt figyelmet kapott a vásárlók biztonsága. Ennek érdekében a piac környékén térfigyelő rendszer került kiépítésre. A díszburkolattal ellátott közösségi tereken és a hétvégente lezárásra kerülő Margit utcai szakaszon kirakodó vásárokat és különböző rendezvényeket lehet megszervezni.

Allrestaurants - SASHALMI - Budapest, HONGARIJE Allrestaurants - SASHALMI - Budapest, HONGARIJE Allrestaurants - SASHALMI - Budapest, HONGARIJE Allrestaurants - SASHALMI - Budapest, HONGARIJE Allrestaurants - SASHALMI - Budapest, HONGARIJE
x
X