ALNA (GENERAL)

Allrestaurants - ALNA - Vestby, NOORWEGEN

Address: Treveien 5, 1540 Vestby, NOORWEGEN
Phone: +4722916940 Mobil: * Fax: *
Website: http://alna.as Email: *

Alna er en solid og tradisjonsrik næringsmiddelprodusent i Oslo. Høy kvalitet på produktene har preget firmaet siden etableringen i 1938.
Det hele startet med margarin. Produksjonen utviklet seg og omfatter mange andre produkter som oljer, majoneser, dressinger, ketchup, salater, rører, egg i lake m.m. Dette er produkter som vi også i dag leverer til storhusholdning, dagligvare, ferdigmatprodusenter og industri over hele landet. I den hensikt å kunne tilby våre kunder et bredt sortiment med god kvalitet til en fornuftig pris, utvidet vi fra 1985 med import og handelsvarer. Her kan nevnes hermetiske frukter og grønnsaker, pasta, ost, tortillas, bacon m.m.
Vår lange erfaring har gitt oss mye kunnskap om produksjon, produksjonsutvikling og trender. En kunnskap vi mer enn gjerne deler med våre kunder. Vi stiller store krav til kvalitet og vi ønsker langsiktige kundeforhold hvor tydelighet og ansvarlighet er viktige elementer. Det skal lønne seg å handle fra Alna.

Allrestaurants - ALNA - Vestby, NOORWEGEN Allrestaurants - ALNA - Vestby, NOORWEGEN Allrestaurants - ALNA - Vestby, NOORWEGEN Allrestaurants - ALNA - Vestby, NOORWEGEN Allrestaurants - ALNA - Vestby, NOORWEGEN
x
X