MILMAN (GENERAL)

Allrestaurants - MILMAN - Grižane, KROATIË

Address: Kamenjak 87, 51244 Grižane, KROATIË
Phone: +38551241112 Mobil: * Fax: *
Website: http://milman.hr/ Email: *

Poduzeće Milman d.o.o. nastalo je kao rezutat dugogodišnje poduzetničke aktivnosti obitelji Manestar i Milat iz Crikvenice, s namjerom proizvodnje kave visoke kvalitete putem ispitivanja želja i potreba potrošača.

Osnovna poduzetnička ideja bila je da se potrošačima ponudi mješavina domaće kave koja bi najbolje odgovarala tradicionalnoj aromi. U tu zamisao uklapao se i način prodaje rinfuzo kave u specijaliziranim prodavaonicama s degustacijom i konzumacijom proizvoda u trgovini.

Početak je bio 1990. godine sa dvije peći kapaciteta 30 kg i jednom prodavaonicom u Crikvenici, a 1992. otvaraju se prodajna mjesta u Rijeci i Delnicama.

Uz razvoj kvalitete i asortimana proizvoda paralelno se vodilo računa o unapređenju tehnologije i povećanju kapaciteta. Tako je 1994. godine započeta gradnja novog pogona za prženje i pakiranje kave koji je otvoren 1997. godine i predstavlja jedan od najsuvremenije opremljenih pogona te vrste u Hrvatskoj. Cijeli je proces kompjuterski vođen i automatiziran što osigurava nadzor nad kvalitetom proizvoda.

Allrestaurants - MILMAN - Grižane, KROATIË Allrestaurants - MILMAN - Grižane, KROATIË Allrestaurants - MILMAN - Grižane, KROATIË Allrestaurants - MILMAN - Grižane, KROATIË Allrestaurants - MILMAN - Grižane, KROATIË
x
X