BRIONKA (GENERAL)

Allrestaurants - BRIONKA - Pula, KROATIË

Address: Tršćanska 35, 52100 Pula, KROATIË
Phone: +38552350900 Mobil: * Fax: *
Website: http://brionka.hr/ Email: *

Od samih početaka 1942. godine pa do danas, poduzeće se gradilo u skladu s potrebama i zahtjevima potrošača te se odlikuje prepoznatljivom kvalitetom svojih proizvoda. Danas je to suvremeno organiziran sustav koji sinergijom tradicije i modernih tehnologija udovoljava svim zahtjevima i potrebama, kako maloprodajnog, tako i veleprodajnog tržišta, za prvenstveno pekarskim i slastičarskim proizvodima.

Treba naglasiti i da je cjelokupan tehnološki proces proizvodnje pod posebnim nadzorom, koji jamči visoku razinu organoleptičke i mikrobiološke kvalitete Brionkinih proizvoda, što su prepoznali i brojni vjerni kupci. Kontrola proizvoda obavlja se u specijaliziranim ovlaštenim ustanovama.

Redovito se obavlja kontrola mikrobiološke čistoće svih naših proizvodnih pogona i prodajnih objekata. Osim toga, svi su naši radnici pod redovitim zdravstvenim nadzorom.

Allrestaurants - BRIONKA - Pula, KROATIË Allrestaurants - BRIONKA - Pula, KROATIË Allrestaurants - BRIONKA - Pula, KROATIË Allrestaurants - BRIONKA - Pula, KROATIË Allrestaurants - BRIONKA - Pula, KROATIË
x
X