PRIRODA I DRUSTVO (GENERAL)

Allrestaurants - PRIRODA I DRUSTVO - Zagreb, KROATIË

Address: Ozaljska 71, 10000 Zagreb, KROATIË
Phone: +385017999070 Mobil: * Fax: *
Website: http://prirodaidrustvo.hr Email: *

Priroda i društvo je biotrgovina u kojoj se mogu kupiti certificirani bioproizvodi, tj. proizvodi s certifikatom organskoga uzgoja i organske proizvodnje, tj. ekološka hrana, bezglutenski proizvodi, prirodni dodatci prehrani, proizvodi za njegu lica i tijela, kruh i pecivo, proizvodi za održavanje kućanstva te literatura koja služi za motiviranje na pozitivne promjene. U svojoj biotrgovini držimo veliku paletu vrhunskih ekoloških proizvoda renomiranih europskih i domaćih proizvođača. U ponudi imamo i sezonsko voće i povrće hrvatskih OPG-ova s biocertifikatom.
Dakle, imenom tvrtke Priroda i društvo želimo naglasiti dvoje: PRIRODA označuje prirodne, tj. proizvode certificiranoga organskoga uzgoja i ekoproizvodnje koje držimo u svojoj biotrgovini, a sve to utječe na kvalitetniji i zdraviji život ljudi, tj. ukupnoga DRUŠTVA

Postoji izvrstan učitelj društva - a to je priroda, ako malo zastanete i osluhnete, čuti ćete što vam svijet koji nas okružuje poručuje. Svaki čovjek se mora vratiti prirodi u svoje pravo okruženje, možda ćete to shvatiti sami ili će vas okolnosti prisiliti na to.

U Ozaljskoj 71, u Zagrebu u 180 kvadratnih metara možete pronaći organsku prehranu i kozmetiku, od buđenja do odlaska u krevet, naša ponuda može zadovoljiti sve vaše potrebe za njegovanom dušom i tijelom, iznutra i izvana.

Raznovrsna ponuda inozemnih artikala, ekološka hrana, bezglutenski proizvodi, prirodni dodatci prehrani, proizvodi za njegu lica i tijela, kruh i pecivo, proizvodi za održavanje kućanstva samo su neke od stvari koje možete pronaći kod nas. Želimo istaknuti i suradnju sa tuzemnim obiteljsko poljoprivrenim gospodarstvima koja nas svakodnevno opskrbljuju svježim sezonskim voćem i povrćem te ostalim proizvodima.

Allrestaurants - PRIRODA I DRUSTVO - Zagreb, KROATIË Allrestaurants - PRIRODA I DRUSTVO - Zagreb, KROATIË Allrestaurants - PRIRODA I DRUSTVO - Zagreb, KROATIË Allrestaurants - PRIRODA I DRUSTVO - Zagreb, KROATIË Allrestaurants - PRIRODA I DRUSTVO - Zagreb, KROATIË
x
X