PROJECT TRADE (GENERAL)

Allrestaurants - PROJECT TRADE - Zagreb, KROATIË

Address: Dubrava 46, 10040 Zagreb, KROATIË
Phone: +38512910900 Mobil: * Fax: *
Website: http://project-trade.hr/ Email: *

Osnovano je 1990. godine, sa sjedištem u Zagrebu, Hrvatska, te je do sada ostvarilo brojne reference kako na domaćem tržištu tako i u inozemstvu.

Više od 5000 artikala ugostiteljske opreme su u svakodnevnoj ponudi u našim prodavaonicama, a ta se ponuda proizvoda za profesionalnu upotrebu u gastronomiji neprestano obnavlja. Svi proizvodi su pažljivo birani, te jamče kvalitetu i sigurnost.

Odjel prodaje usko surađuje s odjelom razvoja i proizvodnje, te odjelom nabave radi unapređenja i širenja ponude, predlažući rješenja temeljena na stvarnim potrebama profesionalaca.

Kvalitetna ugostiteljska oprema temelj je našeg poslovanja, a naša ozbiljnost u pristupu, pouzdanost i odgovornost su jamstvo dugoročne suradnje. Snaga našeg poduzeća je prije svega u profesionalnom pristupu i svakodnevnom predanom radu.

Kao rezultat višegodišnjeg iskustva u radu s ugostiteljskom opremom, uočivši potrebe kupaca, 2003. godine pokrenut je vlastiti proizvodni pogon za proizvodnju ugostiteljske opreme iz nehrđajućeg čelika, inox.

Allrestaurants - PROJECT TRADE - Zagreb, KROATIË Allrestaurants - PROJECT TRADE - Zagreb, KROATIË Allrestaurants - PROJECT TRADE - Zagreb, KROATIË Allrestaurants - PROJECT TRADE - Zagreb, KROATIË Allrestaurants - PROJECT TRADE - Zagreb, KROATIË
x
X