TEBUTIKKEN KOLDING (GENERAL)

Allrestaurants - TEBUTIKKEN KOLDING - Kolding, DENEMARKEN

Address: Søndergade 1, 6000 Kolding, DENEMARKEN
Phone: +4575532755 Mobil: * Fax: *
Website: http://tebutikken-kolding.dk Email: *

I mere end 15 år har tebutikken sørget for at sprede varme, hygge og gode dufte til kunder og forbipasserende. Og i alle de år har vi hver eneste dag lagt os i selen for, at yde det bedste vi kan for at give vore besøgende en god oplevelse. Det vil også i fremtiden være vort største mål at sende tilfredse kunder ud af døren, både i den fysiske butik og i web shoppen.

I Tebutikken er omdrejningspunktet te - god te - og det fører vi i utallige variationer. Vores hylder er fyldt med den ene dåse efter den anden fyldt op med friske og velduftende teer. Sorte, hvide, grønne, røde, rene, aromatiserede og blandede, her er te for enhver smag.

Men også andet end te kan få plads i Tebutikken for er der noget vi elsker næsten ligeså højt som te så er det chokolade - i overdådig kvalitet og i rå mængder! Vi falder kun for det bedste og derfor er der heller ingen tvivl om at Summerbirds og Valrhonas lækre produkter altid er at finde i stort udvalg hos os..........Side om side med Johan bulows lakridser, Crabtree&Evelyns smørbagte småkager og Claus Meyers skønne marmelader.

Allrestaurants - TEBUTIKKEN KOLDING - Kolding, DENEMARKEN Allrestaurants - TEBUTIKKEN KOLDING - Kolding, DENEMARKEN Allrestaurants - TEBUTIKKEN KOLDING - Kolding, DENEMARKEN Allrestaurants - TEBUTIKKEN KOLDING - Kolding, DENEMARKEN Allrestaurants - TEBUTIKKEN KOLDING - Kolding, DENEMARKEN
x
X