ISMAGERIET (GENERAL)

Allrestaurants - ISMAGERIET - Dyssegård , DENEMARKEN

Address: Søborg Hovedgade 34 , 2870 Dyssegård , DENEMARKEN
Phone: +4560601040 Mobil: * Fax: *
Website: http://ismageriet.dk Email: *

Ismageriet på Kongelundsvej slog dørene op første gang store bededag i 2005 i villahuset i nr.116 på Amager – og har lige siden været et stort tilløbsstykke fra folk fra byen og de nærliggende kolonihaver.I 2016 så Ismageriets anden butik dagens lys, og butikken i Søborg – som tilmed også er en velbesøgt café- har siden da fået sig en masse faste gæster, som pludselig kunne få Ismageriets samme lækre kvalitetsprodukt og gode service, i den anden ende af byen.

Efter at vi i Ismageriet har besluttet at måtte lukke Kongelundsvej fordi vi efter 12 år er vokset ud af lokalets hyggelige – men små- rammer, slår vi samtidig dørene op for Ismageriets nyeste skud på stammen, Ismageriet i Mikado House. Det er lækre lokaler med højt til loftet, lige ved DR byen metro og Universitetsbyen, og dette vil fremover være hjemsted for Amagerafdelingen.

Allrestaurants - ISMAGERIET - Dyssegård , DENEMARKEN Allrestaurants - ISMAGERIET - Dyssegård , DENEMARKEN Allrestaurants - ISMAGERIET - Dyssegård , DENEMARKEN Allrestaurants - ISMAGERIET - Dyssegård , DENEMARKEN Allrestaurants - ISMAGERIET - Dyssegård , DENEMARKEN
x
X