FISKE HANDLERNE (GENERAL)

Allrestaurants - FISKE HANDLERNE - Odense, DENEMARKEN

Address: Poppelvej 83, 5230 Odense, DENEMARKEN
Phone: +4535372023 Mobil: * Fax: *
Website: http://fiskehandlerne.dk Email: *

Med en uddannelse som fiskehandler får du masser af udfordringer i løbet af dagen. Du lærer de mange spændende fiskearter at kende, ligesom du får en varieret arbejdsdag med kontakt til mange forskellige mennesker. Ud over køb og salg af fisk arbejder du også dagligt med forarbejdning, præsentation og tilberedning af specialiteter. Fiskehandleren kan f.eks. arbejde i specialforretninger, fiskebiler, supermarkeder eller restaurationsbranchen.

Uddannelsen til fiskehandler er en individuelt tilrettelagt erhvervsuddannelse, der er opdelt i et grundforløb og et hovedforløb. Det tager minimum 2,8 år, og den afsluttende prøve tilrettelægges og afholdes af skolen og dens samarbejdspartnere. Hovedforløbet udbydes af Fiskeriskolen i Thyborøn. Hele eller dele af grunduddannelsen kan også tages på de skoler, der udbyder ”Mad til mennesker”.

Allrestaurants - FISKE HANDLERNE - Odense, DENEMARKEN Allrestaurants - FISKE HANDLERNE - Odense, DENEMARKEN Allrestaurants - FISKE HANDLERNE - Odense, DENEMARKEN Allrestaurants - FISKE HANDLERNE - Odense, DENEMARKEN Allrestaurants - FISKE HANDLERNE - Odense, DENEMARKEN
x
X