إعـلانات شـركـات المواد الغذائية و خـدمـات الـمـطـاعــم - الــحـــلـويــات - ألبانيا

Allrestaurants - MEAL BOX - Tirana, ألبانيا

MEAL BOX (متنوع وعام)

العنوان: Rruga Irfan Tomini, Tirana, ألبانيا
الهاتف: +355697367094 الموبايل: * الفاكس: *
الموقع الإلكتروني: http://mealbox.al البريد الإلكتروني: *

Meal Box eshte nje pakete mengjesi e gatshme. Ne te perfshihen ushqimet me te shendetshme per mengjes, mjalte, gjalpe, djathe, ullinj, cokokrem.MealBo...

Allrestaurants - MEAL BOX - Tirana, ألبانيا Allrestaurants - MEAL BOX - Tirana, ألبانيا Allrestaurants - MEAL BOX - Tirana, ألبانيا Allrestaurants - MEAL BOX - Tirana, ألبانيا Allrestaurants - MEAL BOX - Tirana, ألبانيا
Allrestaurants - AGRO WEB - Tirana, ألبانيا

AGRO WEB (متنوع وعام)

العنوان: Rr. Mustafa Matohiti, Nr 4, Kati III, Tirana, ألبانيا
الهاتف: +35544536890 الموبايل: * الفاكس: *
الموقع الإلكتروني: http://agroweb.org البريد الإلكتروني: *

Vera është periudha më e mirë për të shijuar fruta dhe perime të freskëta të stinës, por gjatë kësaj kohe, ushqimet kanë tendencën të bëhen një vatër ...

Allrestaurants - AGRO WEB - Tirana, ألبانيا Allrestaurants - AGRO WEB - Tirana, ألبانيا Allrestaurants - AGRO WEB - Tirana, ألبانيا Allrestaurants - AGRO WEB - Tirana, ألبانيا Allrestaurants - AGRO WEB - Tirana, ألبانيا
Allrestaurants - MIA - Tirana, ألبانيا

MIA (متنوع وعام)

العنوان: Rruga Papa Gjon Pali i II, Tirana, ألبانيا
الهاتف: +355697075954 الموبايل: * الفاكس: *
الموقع الإلكتروني: http://mia.al البريد الإلكتروني: *

MIA Organic ka si objektiv të sjelljë pranë konsumatorit produktet më të mira natyrale dhe organike Shqiptare duke ruajtur standartet më të larta. ...

Allrestaurants - MIA - Tirana, ألبانيا Allrestaurants - MIA - Tirana, ألبانيا Allrestaurants - MIA - Tirana, ألبانيا Allrestaurants - MIA - Tirana, ألبانيا Allrestaurants - MIA - Tirana, ألبانيا
Allrestaurants - EHWGMBH - Tirana, ألبانيا

EHWGMBH (متنوع وعام)

العنوان: Superstrada Tirane-Durres, km 4 , Tirana, ألبانيا
الهاتف: +3554357663 الموبايل: * الفاكس: *
الموقع الإلكتروني: http://ehwgmbh.com البريد الإلكتروني: *

Një sallam tashmë tradicional shumë i preferuar për fëmijët, por po aq edhe për të rriturit.Proshutë me mishe pule.Prodhohet vetëm me mishin e bardhë ...

Allrestaurants - EHWGMBH - Tirana, ألبانيا Allrestaurants - EHWGMBH - Tirana, ألبانيا Allrestaurants - EHWGMBH - Tirana, ألبانيا Allrestaurants - EHWGMBH - Tirana, ألبانيا Allrestaurants - EHWGMBH - Tirana, ألبانيا
Allrestaurants - BIG MARKET - Pogradec, ألبانيا

BIG MARKET (متنوع وعام)

العنوان: Rruga Rinia Road, Pogradec, ألبانيا
الهاتف: +355456988547 الموبايل: * الفاكس: *
الموقع الإلكتروني: http://bigmarket.al البريد الإلكتروني: *

Mbi 107 Supermarkete dhe 4 Hipermarkete në të gjithë Shqipërinë i shërbejnë sot familjeve shqiptare me mbi 30,000 produkte ekskluzive, me një staf pre...

Allrestaurants - BIG MARKET - Pogradec, ألبانيا Allrestaurants - BIG MARKET - Pogradec, ألبانيا Allrestaurants - BIG MARKET - Pogradec, ألبانيا Allrestaurants - BIG MARKET - Pogradec, ألبانيا Allrestaurants - BIG MARKET - Pogradec, ألبانيا

التصنيف حسب أنواع المطابخ

NEWSLETTER

البريد الإلكتروني: 

 

نــادي الـطـبـاخـيـن

شـركـات خـدمـات وتـزويـد الـمـطـاعـم

x
X