TOR FOLK (متنوع وعام)

Allrestaurants - TOR FOLK - Höje, السويد

العنوان: Torfolk Gård Östra Skymnäs, Höje, السويد
الهاتف: +4656372368 الموبايل: * الفاكس: *
الموقع الإلكتروني: http://torfolk.se البريد الإلكتروني: *

I slutet av 70-talet packade vi våra väskor och flyttade från huvudstadens stress till natursköna Värmland. Sedan dess har vi på Torfolk Gård arbetat för en bättre och grönare värld. Vår affärsidé är enkel, vi producerar mat som vi själva vill äta – fri från gifter och full med smak. På gården odlar vi en mängd av härliga grönsaker och kokar våra egna goda sylter och marmelader. Allt är givetvis ekologiskt och KRAV-märkt. Har du vägarna förbi är du varmt välkommen till vår gårdsbutik där vi säljer våra nyskördade grönsaker, ägg och annat gott.

I gårdsbutiken har vi just nu mycket rotfrukter, potatis och lök. Nu dröjer det inte länge förrän vi kan börja skörda det första från växthuset. Det blir rädisor och bladgrönt. Dessutom har vi inköpta varor som kan variera. Ibland kan något vara tillfälligt slut. Vi har också massor av andra eko-varor. Läs mer på sidan om gårdsbutiken.Ni som bor i Hagfors, Karlstad och Ransäter kan nu även prenumerera på våra ekologiska och KRAV-godkända grönsakskassar som ni kan få hemlevererade.

Allrestaurants - TOR FOLK - Höje, السويد Allrestaurants - TOR FOLK - Höje, السويد Allrestaurants - TOR FOLK - Höje, السويد Allrestaurants - TOR FOLK - Höje, السويد Allrestaurants - TOR FOLK - Höje, السويد

التصنيف حسب أنواع المطابخ

NEWSLETTER

البريد الإلكتروني: 

 

نــادي الـطـبـاخـيـن

شـركـات خـدمـات وتـزويـد الـمـطـاعـم

x
X