BUITENHUIS SNACKS B.V. (متنوع وعام)

Allrestaurants - BUITENHUIS SNACKS B.V. - Wijk bij Duurstede, هولندا

العنوان: Hoge Maat 8 PB 241, 3961 NC Wijk bij Duurstede, هولندا
الهاتف: +31343596659 الموبايل: * الفاكس: *
الموقع الإلكتروني: http://buitenhuis.nl البريد الإلكتروني: *

Buitenhuis is hét merk voor uw mini-snacks en fingerfoods. Met het meest uitgebreide assortiment warme hapjes van premium kwaliteit. En een rijke geschiedenis.
In 1960 opent Frans Buitenhuis in Zeist een cafetaria. In de keuken erachter bereidt hij diverse specialistische snacks. Deze vallen zo goed in de smaak, dat andere cafetariahouders en horecaondernemers hun snacks bij Buitenhuis in gaan kopen.
 Buitenhuis besluit zich toe te leggen op deze productie en opent een fabriek in Wijk bij Duurstede.
 In de jaren zeventig worden de warme mini-snacks steeds populairder op feesten en partijen en verschijnt het bittergarnituur op de menukaart. Met een breed assortiment minisnacks van excellente kwaliteit weet Buitenhuis deze behoefte perfect in te vullen. De handige mixverpakkingen zijn een doorslaand succes en tot op de dag van vandaag een ideale oplossing. Inmiddels biedt Buitenhuis het meest gevarieerde assortiment warme minisnacks en fingerfoods: van kaashapjes, kipnuggets, bitterballen en gehaktballetjes tot garnalen, mini-loempia’s en groentehapjes. Buitenhuis is niet alleen het grootste, maar ook het toonaangevende merk minisnacks.

Allrestaurants - BUITENHUIS SNACKS B.V. - Wijk bij Duurstede, هولندا Allrestaurants - BUITENHUIS SNACKS B.V. - Wijk bij Duurstede, هولندا Allrestaurants - BUITENHUIS SNACKS B.V. - Wijk bij Duurstede, هولندا Allrestaurants - BUITENHUIS SNACKS B.V. - Wijk bij Duurstede, هولندا Allrestaurants - BUITENHUIS SNACKS B.V. - Wijk bij Duurstede, هولندا

التصنيف حسب أنواع المطابخ

NEWSLETTER

البريد الإلكتروني: 

 

نــادي الـطـبـاخـيـن

شـركـات خـدمـات وتـزويـد الـمـطـاعـم

x
X