STARSWEETS HOLLAND B.V. (متنوع وعام)

Allrestaurants - STARSWEETS HOLLAND B.V. - Breda, هولندا

العنوان: Stadionstraat 13-2 PB 2275 , 4815 NC Breda, هولندا
الهاتف: +31765964649 الموبايل: * الفاكس: *
الموقع الإلكتروني: http://starsweets.com/ البريد الإلكتروني: *

Importeur en distributeur
Starsweets is een van de toonaangevende onafhankelijke importeurs en distributeurs van zoetwaren en snacks in de gehele Benelux.

Omdat we prominente fabrikanten vertegenwoordigen vanuit geheel Europa en andere delen van de wereld, is het mogelijk om een grote verscheidenheid aan producten aan te bieden. In de relatief kleine wereld van de zoetwaren en snacks, is het alom bekend dat Starsweets zich volledig toelegt op de service naar de klanten, en dat we ons alleen richten op producten van hoge kwaliteit.

Kwaliteit en Innovatie
Ons credo is dat we kwaliteit en innovatie binnen ons assortiment willen combineren. Natuurlijk introduceert Starsweets ook zogenoemde impulsartikelen met een kortere levenscyclus. Voorbeelden hiervan zijn allerhande kinderartikelen zoals novelties en seizoensartikelen.
Alle door Starsweets gevoerde artikelen worden vervaardigd volgens de internationaal geldende richtlijnen voor de voedselveiligheid. Zelf is Starsweets HACCP gecertificeerd.

Distributie
Een ander sterk punt van Starsweets is dat we gebruikmaken van een groot en modern logistiek distributiecentrum in Eindhoven, met een oppervlakte van 24.000 m2. Het distributiecentrum is gunstig gelegen in het centrum van de Benelux. Vanuit dit distributiecentrum worden de producten door de gehele Benelux geleverd en getransporteerd in opvallende trucks. Uiteraard volgens de nieuwste richtlijnen van de General Food Law.

Allrestaurants - STARSWEETS HOLLAND B.V. - Breda, هولندا Allrestaurants - STARSWEETS HOLLAND B.V. - Breda, هولندا Allrestaurants - STARSWEETS HOLLAND B.V. - Breda, هولندا Allrestaurants - STARSWEETS HOLLAND B.V. - Breda, هولندا Allrestaurants - STARSWEETS HOLLAND B.V. - Breda, هولندا

التصنيف حسب أنواع المطابخ

NEWSLETTER

البريد الإلكتروني: 

 

نــادي الـطـبـاخـيـن

شـركـات خـدمـات وتـزويـد الـمـطـاعـم

x
X