POLSKAMP B.V. (متنوع وعام)

Allrestaurants - POLSKAMP B.V. - Harskamp, هولندا

العنوان: Molenweg 75, 6732 BJ Harskamp, هولندا
الهاتف: +31318456542 الموبايل: * الفاكس: *
الموقع الإلكتروني: http://oerlemans-foods.nl البريد الإلكتروني: *

“Hier kunnen we wat moois van maken!”

Dat is wat de heer Henk van de Craats dacht toen hij, inmiddels meer dan 40 jaar geleden, startte met het bedrijf. Hij zag dat er mogelijkheden waren voor de verwerking van diverse delen van de kip en zo ontstond de eerste Nederlandse producent van kipseparatorvlees. Met vallen en opstaan werd een productieproces ontwikkeld waarmee op unieke wijze kippenvlees gescheiden kon worden van bot.

In de loop der jaren is het productieproces doorontwikkeld en verder verbeterd. Ook werden nieuwe manieren om vlees en vet te scheiden aan het productieproces toegevoegd. Vandaag de dag produceert Polskamp Meat Industrie een veelvoud aan producten die geschikt zijn voor verdere verwerking tot vleeswaren, conserven, soepen, hamburgers en nog heel veel meer. Kijk voor meer informatie over ons assortiment op de pagina ‘Producten’.

Allrestaurants - POLSKAMP B.V. - Harskamp, هولندا Allrestaurants - POLSKAMP B.V. - Harskamp, هولندا Allrestaurants - POLSKAMP B.V. - Harskamp, هولندا Allrestaurants - POLSKAMP B.V. - Harskamp, هولندا Allrestaurants - POLSKAMP B.V. - Harskamp, هولندا

التصنيف حسب أنواع المطابخ

NEWSLETTER

البريد الإلكتروني: 

 

نــادي الـطـبـاخـيـن

شـركـات خـدمـات وتـزويـد الـمـطـاعـم

x
X