SZEGANAGYKER (متنوع وعام)

Allrestaurants - SZEGANAGYKER - Dabas, هنغاريا

العنوان: Vadrosza, Dabas, هنغاريا
الهاتف: +3614875400 الموبايل: * الفاكس: *
الموقع الإلكتروني: http://szeganagyker.hu البريد الإلكتروني: *

A SZEGA Foods 1994 óta része a magyar gasztro-kultúrának. Büszkék lehetünk egyedülálló szupermarketünkre a Budagyöngye Bevásárló központban és tradicionális szakboltunkra a Fény utcai piacon. A 2013-ban nyílt SZEGA Market (Budagyöngye Bevásárló központ, 1026 Budapest Szilágyi Erzsébet fasor 121) immáron 10. alkalommal nyerte el a Best of Budapest címet. Sokszínűsége az eredetvédett, akár több száz éves hagyománnyal és gyártástechnológiával rendelkező áruk nagy választékában és a szakszerű, kedves kiszolgálásban rejlik.

A Szupermarketekhez hasonlóan áru választéka nem merül ki a sajtféleségek, sonkák, pástétomok, csokoládék, tészták világában, de minden prémium kategóriás termék megfizethető áron érhető el. Mindemellett egyedi étel különlegességeink, melyek házias íz világot képviselnek a legjobb alapanyagokból, a saját konyhánkból kerülnek a vásárló asztalára.

Allrestaurants - SZEGANAGYKER - Dabas, هنغاريا Allrestaurants - SZEGANAGYKER - Dabas, هنغاريا Allrestaurants - SZEGANAGYKER - Dabas, هنغاريا Allrestaurants - SZEGANAGYKER - Dabas, هنغاريا Allrestaurants - SZEGANAGYKER - Dabas, هنغاريا

التصنيف حسب أنواع المطابخ

NEWSLETTER

البريد الإلكتروني: 

 

نــادي الـطـبـاخـيـن

شـركـات خـدمـات وتـزويـد الـمـطـاعـم

x
X