FUCHS TEJ (متنوع وعام)

Allrestaurants - FUCHS TEJ - Valkó, هنغاريا

العنوان: Dányi út 56. , 2114 Valkó, هنغاريا
الهاتف: +36309736076 الموبايل: * الفاكس: *
الموقع الإلكتروني: http://fuchstej.hu البريد الإلكتروني: *

Nevem Fuchs Imre, a Fuchs-Tej Kft. névadója és alapítója. 1953-ban születtem Balassagyarmaton. A Gödöllöi Agrártudományi Egyetem agrármérnöki szakán végeztem. Szüleim mindig foglalkoztak háztáji állattartással, így én is folyamatosan segítettem a szüleim munkáját. Később két szarvasmarhát vettem, majd az évek alatt az állományt jelentősebb létszámra növeltem. Eközben mindig arra törekedtem, hogy jó minőségű termékeket állítsak elő, amihez fontos biztosítani a takarmány természetes eredetét.

Könyvekből igyekeztem elsajátítani a tehéntejből készithető termékek technológiáját. Ez a termelés nagyon kezdetleges módszerekkel, házunknál kialakított helységben keztem el, de így is jó minőségben. A termelés volumen növekedése, valamint a termékek minőségének biztosításának érdekében elkerülhetetlenné vált egy kis háztáji EU szabványoknak megfelelő tejüzem építése. Ez 2006-ban saját erőből megtörtént, ahol már lehetőség nyílt a termékek skálajának kibővítésére. A termelés háztáji jellegét megőriztem, valamint hogy az egészséges táplákozás feltételei fogyasztóink részére biztosítva legyenek, az állomány természetes takarmányozása az új telepen is kialakitásra került. A tehéntej termelés és feldolgozás mellett kecsketej feldolgozás is kialakításra került, az egészséges táplálkozás érdekében.

Allrestaurants - FUCHS TEJ - Valkó, هنغاريا Allrestaurants - FUCHS TEJ - Valkó, هنغاريا Allrestaurants - FUCHS TEJ - Valkó, هنغاريا Allrestaurants - FUCHS TEJ - Valkó, هنغاريا Allrestaurants - FUCHS TEJ - Valkó, هنغاريا

التصنيف حسب أنواع المطابخ

NEWSLETTER

البريد الإلكتروني: 

 

نــادي الـطـبـاخـيـن

شـركـات خـدمـات وتـزويـد الـمـطـاعـم

x
X