GOLDFISH (متنوع وعام)

Allrestaurants - GOLDFISH - Fiskarstrand, النرويج

العنوان: Fiskarstrandvegen 168, 6035 Fiskarstrand, النرويج
الهاتف: +4770198970 الموبايل: * الفاكس: *
الموقع الإلكتروني: http://goldfish.no البريد الإلكتروني: *

Brødr. Remø ligger idyllisk plassert midt i skjæregården på Fiskarstrand, Møre og Romsdal. Bare en knapp halvtime unna finner vi Ålesund; byen med en av Norges største og viktigste havner for eksport av hav- og fiskeriprodukter.
Historien vår går tilbake til 1923, da Severin Fiskerstrand startet med foredling av fisk. I løpet av generasjonene har Fiskerstrand blitt til Remø, og i dag er det tredje generasjon Remø som fører videre den tradisjonelt baserte foredlingen.
Norges natur har alle de rette betingelsene. Med sine kalde og klare fjorder skapes ett ideelt vekstmiljø for laks og annen sjømat, og en mulighet for oss til å presentere produkter av "det røde gullet" Norge er globalt kjent for.
Dette, så vel som erfaring og historie, er bakgrunnen til at vi og våre kunder stolt kan presentere våre produkter til enhver anledninger verden over.
På vårt topp moderne anlegg har vi muligheten til å produsere det meste innen sjømat. Vårt flaggskip er einerrøkt laks, produsert ved hjelp av tradisjonelle metoder.
Nyskaping er viktig, og vi ønsker å bli sett på som en av de ledende produsentene innen utvikling av nye produkter og prosesser. Vår produktmix skal derfor til enhver tid bestå av tradisjonelle- og nyvinnende sjømatprodukter.
Alle våre laks- og ørret produkter er Kosher godkjent.
Vårt moderne produksjonsutstyr og kvalitetskontrollsystemer er godkjent av Mattilsynet, etter reglene for sjømatprodukter. Vi har et strengt kvalitetskontroll system, inkludert laboratorieprøver, som sikrer den høyeste kvalitet på alle våre produkter gjennom hele produksjonsprosessen.
Vårt mål er at våre kunder skal oppfatte oss som innovative, kunnskapsrike, og være det foretrukne valget som leverandør av sjømatprodukter.

Allrestaurants - GOLDFISH - Fiskarstrand, النرويج Allrestaurants - GOLDFISH - Fiskarstrand, النرويج Allrestaurants - GOLDFISH - Fiskarstrand, النرويج Allrestaurants - GOLDFISH - Fiskarstrand, النرويج Allrestaurants - GOLDFISH - Fiskarstrand, النرويج

التصنيف حسب أنواع المطابخ

NEWSLETTER

البريد الإلكتروني: 

 

نــادي الـطـبـاخـيـن

شـركـات خـدمـات وتـزويـد الـمـطـاعـم

x
X