KARLIC TARTUFI (متنوع وعام)

Allrestaurants - KARLIC TARTUFI - Buzet, كرواتيا

العنوان: Paladini 14, 52420 Buzet, كرواتيا
الهاتف: +385915759196 الموبايل: * الفاكس: *
الموقع الإلكتروني: http://karlictartufi.hr/ البريد الإلكتروني: *

Današnju aktivnost tartufara obitelji Karlić iz Paladina, u blizini Buzeta, započeo je gospodin Ivan Rašpolić 1966. godine prošloga stoljeća.Tada je Motovunska šuma bila mnogo veća nego u današnje vrijeme. Bijeli i crni tartufi pronađeni na tom području smatrani su najkvalitetnijim tartufima Istre.Iako je jedno od najizdašnijih nalazišta bilo – na današnjem dnu jezera Butoniga!

Dugugodišnje iskustvo obitelji Karlić u branju tartufa koje se prenosilo s koljena na koljeno rezultiralo je osnivanjem poduzeća GIR d.o.o. (Goran i Radmila) 1994. godine, koje se s velikom predanošću posvećuje "lovu na tartufe", otkupom i prodajom svježih i smrznutih tartufa te preradom i plasiranjem na domaćem i stranom tržištu. Dozvolite nam da Vas upoznamo s našim blagom - tartufom, gastronomskom poslasticom u svim njezinim oblicima.

Allrestaurants - KARLIC TARTUFI - Buzet, كرواتيا Allrestaurants - KARLIC TARTUFI - Buzet, كرواتيا Allrestaurants - KARLIC TARTUFI - Buzet, كرواتيا Allrestaurants - KARLIC TARTUFI - Buzet, كرواتيا Allrestaurants - KARLIC TARTUFI - Buzet, كرواتيا

التصنيف حسب أنواع المطابخ

NEWSLETTER

البريد الإلكتروني: 

 

نــادي الـطـبـاخـيـن

شـركـات خـدمـات وتـزويـد الـمـطـاعـم

x
X