SPINVALIS (متنوع وعام)

Allrestaurants - SPINVALIS - Pozega, كرواتيا

العنوان: Ul. Industrijska 24, 34000 Pozega, كرواتيا
الهاتف: +38534311150 الموبايل: * الفاكس: *
الموقع الإلكتروني: http://spinvalis.hr/ البريد الإلكتروني: *

Tvrtka je započela svoj rad pod nazivom „Lipa“, 1950. godine s desetak zaposlenih. Nakon mnogih uspona i padova, uloženog napora, znanja i rada, 1978. godine, društveno poduzeće „Lipa“ prerasta u društveno poduzeće Spin Valis, vodeću drvnu industriju u proizvodnji namještaja iz masiva s uspješnim poslovanjem na domaćem i inozemnom tržištu. Spin Valis d.d. 2002. godine osniva tvrtku kćer Valis Fagus d.o.o. s 85 zaposlenih radnika, koja je 2009. i 2010. godine dobila prestižnu nagradu Gazela za brzorastuće poduzeće s transparentim poslovanjem koje predstavlja izvrsnoga poslovnoga partnera.

Danas je Spin Valis dioničko društvo koje se bavi proizvodnjom namještaja, piljene građe i elemenata te, zahvaljujući izvrsnosti i kvaliteti preko 85% svojih proizvoda plasira na inozemno tržište, u tridesetak zemalja, a poslovno partnerstvo s najuglednijim europskim proizvođačima i trgovačkim lancima namještaja potvrda je ozbiljnog, pouzdanog i konkurentnog partnera.
Stoljetno hrastovo i bukvino drvo, moderna tehnologija, dizajn , vrijedne ruke 500 radnika i tradicija duga 65 godina pretvorila je snagu prirodnog drva u liniju visokokvalitetnog hrvatskog proizvoda primjerenog suvremenom čovjeku i europskoj kulturi življenja. Namještaj Spin Valisa d.d. zapažen je i izuzetno cijenjen na tržištu Europe i svijeta čime potvrđuje svoj položaj lokalnoga i regionalnoga lidera u proizvodnji visokokvalitetnog namještaja iz masiva.

Spin Valis dd stalno ulaže sredstva i napore u proizvodnju zdravog i ekološki prihvatljivog namještaja, koristeći materijale za površinsku obradu u skladu zdravstvenim propisima EU, među kojima su i prirodna-bio ulja koja proizvod čine ljepšim i zdravijim. Drveni namještaj, završno premazan biljnim uljima ekološki je neutralan, lako se restaurira, te ga je moguće nakon dugogodišnje upotrebe reciklirati i vratiti prirodi. Uporabom tih materijala Spin Valis d.d. trajno štiti zdravlje svojih radnika, čuva okoliš, te vodi brigu o svojim kupcima proizvodnjom eko-namještaja raskošne ljepote.

Kako u drvnoj industriji postoji veliki neiskorišteni potencijal proizvodnje energije iz obnovljivih izvora energije, Spin Valis d.d. je, u skladu s europskim I svjetskim standardima realizirao kogeneracijsko postrojenje za proizvodnju električne I toplinske energije iz drvne biomase te uz proizvodnju drvnog briketa potpuno usvojio kružnu ekonomiju i tako zaokružio cijeli proces proizvodnje u kojem od ulaska trupaca do izlaska gotovog proizvoda nema nikakvog otpada.

Allrestaurants - SPINVALIS - Pozega, كرواتيا Allrestaurants - SPINVALIS - Pozega, كرواتيا Allrestaurants - SPINVALIS - Pozega, كرواتيا Allrestaurants - SPINVALIS - Pozega, كرواتيا Allrestaurants - SPINVALIS - Pozega, كرواتيا

التصنيف حسب أنواع المطابخ

NEWSLETTER

البريد الإلكتروني: 

 

نــادي الـطـبـاخـيـن

شـركـات خـدمـات وتـزويـد الـمـطـاعـم

x
X