PK-VALMISTE OY (متنوع وعام)

Allrestaurants - PK-VALMISTE OY - Turku, فنلندا

العنوان: Vajossuonkatu 3 A, 20360 Turku, فنلندا
الهاتف: +358207109797 الموبايل: * الفاكس: *
الموقع الإلكتروني: http://pk-valmiste.fi البريد الإلكتروني: *

PK-Valmisteelta saat korkealaatuiset kalusteet toimitilojesi tarpeisiin
Turussa sijaitseva PK-Valmiste Oy valmistaa kalusteet mittatilaustyönä yrityksesi tarpeisiin. Meillä on yli 30 vuoden kokemus alalta ja olemme kalustaneet useita julkisia tiloja pääasiassa Länsi-Suomen alueella, myös muualla kotimaassa. Olemme Rakentamisen Laatu RALA:n jäsen, ja palvelemme yrityksiä kaikkialla Suomessa.
PK-Valmiste Oy on keskittynyt julkisten tilojen kuten pankkien, museoiden, myymälöiden ja huoltoasemien kalustamiseen. Työt ovat projektiluonteisia kertatoimituksia, joissa kalusteet valmistetaan juuri sinun tilaasi sopiviksi arkkitehdin sekä suunnittelijoiden työkuvien mukaan. Kalusteet toimitetaan pintakäsiteltyinä ja paikoilleen asennettuina.
Vakiintunut asiakaskuntamme arvostaa ammattitaitoa ja korkeaa laatua. Meiltä saat kestävät myymäläkalusteet, kiintokalusteet, lasiseinät, desibeliovet, neuvottelupöydät, tilanjakajat ja sermit, museokalusteet, palvelutiskit, nostopöydät sekä muut julkitilakalusteet. Käytämme parhaimpia materiaaleja ja työskentelytapoja, joista valmistuu kalusteita jokaisen tilaan, tarpeeseen ja tunnelmaan.
PK-Valmiste on niin yrityksiä kuin yksityisiä asiakkaita palveleva kalustamisen ammattilainen.

Allrestaurants - PK-VALMISTE OY - Turku, فنلندا Allrestaurants - PK-VALMISTE OY - Turku, فنلندا Allrestaurants - PK-VALMISTE OY - Turku, فنلندا Allrestaurants - PK-VALMISTE OY - Turku, فنلندا Allrestaurants - PK-VALMISTE OY - Turku, فنلندا

التصنيف حسب أنواع المطابخ

NEWSLETTER

البريد الإلكتروني: 

 

نــادي الـطـبـاخـيـن

شـركـات خـدمـات وتـزويـد الـمـطـاعـم

x
X