LIMENTE (متنوع وعام)

Allrestaurants - LIMENTE - Helsinki, فنلندا

العنوان: Kankiraudantie 1, 00700 Helsinki, فنلندا
الهاتف: +358105019130 الموبايل: * الفاكس: *
الموقع الإلكتروني: http://limente.fi البريد الإلكتروني: *

LIMENTE valaisimilla teet tyylikkään ja toimivan valaistuksen, joka mukautuu arjen ja juhlan kaikkiin hetkiin. Valitse haluamasi tyyli huomaamattoman profiili valaistuksen ja yksityiskohtia korostavan spottivalaistuksen väliltä tai yhdistele niitä vapaasti. Nykyaikaisissa profiili valaisimissa valo on pitkältä matkalta yhtenäistä ja valaisimet matalia ja huomaamattomia. Spottivalaisimet ovat yksittäisiä pienikokoisia valaisimia joilla voit hyvän työskentelyvalon lisäksi korostaa yksityiskohtia.

Älä unohda pistorasioita. Niitä ei ole koskaan liikaa eikä liian monessa paikkaa. LIMENTEn valikoima sisältää upotettavia ja pinta-asennettavia malleja sekä pistorasioita, joissa on integroituna USB-liittimet tai bluetooth kaiutin.

Hyvän valaistuksen tulee olla myös helppoa ja miellyttävää käyttää. LIMENTE valonohjauksella voit ohjata valoja juuri haluamallasi tavalla. Kytkimiä voit myös lisätä jälkikäteen ja asentaa haluamaasi paikkaan ilman työläitä ja kalliita sähkötöitä.

Allrestaurants - LIMENTE - Helsinki, فنلندا Allrestaurants - LIMENTE - Helsinki, فنلندا Allrestaurants - LIMENTE - Helsinki, فنلندا Allrestaurants - LIMENTE - Helsinki, فنلندا Allrestaurants - LIMENTE - Helsinki, فنلندا

التصنيف حسب أنواع المطابخ

NEWSLETTER

البريد الإلكتروني: 

 

نــادي الـطـبـاخـيـن

شـركـات خـدمـات وتـزويـد الـمـطـاعـم

x
X