MOKKAMESTARIT (متنوع وعام)

Allrestaurants - MOKKAMESTARIT - Tampere, فنلندا

العنوان: Verkatehtaankatu 9, 33100 Tampere, فنلندا
الهاتف: +35832530145 الموبايل: * الفاكس: *
الموقع الإلكتروني: http://mokkamestarit.fi البريد الإلكتروني: *

Mokkamestarit tarjoaa vastapaahdettua erikoiskahvia, espressokone-, kahvimylly ja muita laitteita, kahvikoulutusta sekä Teetaikurit huippu teetuotteita.

Reija Paakkinen ja Mika Hannuniemi olivat nuoret ystävykset, joita yhdisti intohimo kahviin. Kun tuli aika miettiä elämän uutta suuntaa, syttyi ajatus kahvi- ja teekaupasta, jossa olisi pieni kahvila, niin että asiakkaat voisivat maistella ja nauttia kahvia ja teetä paikan päällä. Tämä ei vielä riittänyt: Reija ja Mika halusivat tehdä kaiken itse, myös paahtaa kahvin. Intohimo sai asioita aikaan ja oli luonteeltaan pelotonta. ”Otetaan rohkeasti asioista selvää!”. Ideasta kahvikauppaan vei alle vuoden. Unelmasta tuli totta. Tarvittiin oppia, sinnikkyyttä ja seikkailumieltä – eikä vähiten pioneerihenkeä. Mokkamestarit kahvipaahtimo syntyi vuonna 1990, jolloin suomalainen kahvikulttuuri oli pääosin markettikahvia puolen kilon pakkauksina. Kahvia alettiin paahtaa uudella 5 kilon Probat-paahtimella myymälän tiloissa Verkatehtaankadulla. Erikoiskahvit, kuten Maragogype, Kenia AA tai Papua New Guinea sekä erilaiset paahtoasteet ja maustetut kahvit olivat jotain uutta.

Mokkamestareiden usko laadukkaan kahvin kysyntään oli vankkumaton. Tuotteet tulivat hiljalleen tutuksi tamperelaisille ja sana innokkaista paahtimoyrittäjistä levisi Pirkanmaan rajoja laajemmalle. Tuli aika hankkia erilliset tilat paahtimolle, jotta päästiin aloittamaan tuotteiden tukkumyynti. Ensimmäiset tilat löytyivät vuonna 1992 Pohjolankadulta, mutta jo vuonna 1995 siirryttiin Yliopistonkadulle Pienteollisuustaloon. Samalla hankittiin isompi paahtokone, Probat G22 v-46. Mikä löytö!

Valikoima laajeni vuosien mittaan kysynnän, kahvikulttuurin kehittymisen ja oman innostuksen mukaan. Maustekahvit ja teet olivat alusta asti valikoimissa ja suosiossa. Ihmiset matkustelivat, tutustuivat kahvikulttuureihin ja alkoivat vaatia vaihtoehtoja. Espressot, mutteripannut, pressopannut ja muut uudet kahvinvalmistamisen menetelmät yleistyivät.

Tällä hetkellä Mokkamestareiden paahtimo sijaitsee Kuukuja 8:ssa Ylöjärven rajalla. Valikoima kattaa jo yli 50 kahvilaatua ja reilut 100 teetä, makusiirapeita, kahvin ja teen valmistusvälineitä, kahvikoneita sekä kahvi- ja teekoulutuksia.

Mokkamestareiden myymälät sijaitsevat kahvipaahtimolla Teivon yrityspuistossa Ylöjärvellä ja Verkatehtaankadulla Tampereen keskustassa, jossa myymälän yhteydessä on myös kahvila.

Kahvipaahtimo, joka syntyi puhtaasti intohimosta ja rakkaudesta kahviin, rohkeudesta sekä seikkailumielestä haluaa välittää samaa intoa suomalaisille kahvinystäville.

Allrestaurants - MOKKAMESTARIT - Tampere, فنلندا Allrestaurants - MOKKAMESTARIT - Tampere, فنلندا Allrestaurants - MOKKAMESTARIT - Tampere, فنلندا Allrestaurants - MOKKAMESTARIT - Tampere, فنلندا Allrestaurants - MOKKAMESTARIT - Tampere, فنلندا

التصنيف حسب أنواع المطابخ

NEWSLETTER

البريد الإلكتروني: 

 

نــادي الـطـبـاخـيـن

شـركـات خـدمـات وتـزويـد الـمـطـاعـم

x
X