SC PRODINCOM SA (متنوع وعام)

Allrestaurants - SC PRODINCOM SA - Judetul Suceava, رومانيا

العنوان: Com. Ilisesti Nr. 811, 727130 Judetul Suceava, رومانيا
الهاتف: +40372738202 الموبايل: * الفاكس: *
الموقع الإلكتروني: http://rux-prodincom.ro البريد الإلكتروني: *

Activitatea societatii PRODINCOM S.A. a inceput in 1991. Un pas semnificativ a fost facut in noiembrie 2009 dupa finalizarea obiectivului de investitie din localitatea Ilisesti Judetul Suceava in valoare aproximativa de 4.500.000 EURO. Societatea s-a dezvoltat pe trei mari segmente din sectorul sau de activitate, astfel aceasta este prezenta pe piata carnii preparate si a semipreparatelor, dezvolta activitati comerciale pe piata produselor transate dar si in sectorul de abatorizare bovine si ovine.

Afacerea este condusa in prezent de o echipa tanara si ambitioasa coordonata de administratorul Ruxandari Ionel. Lucram in prezent cu ingineri experimentati care conduc sectoarele de productie, respectiv abatorizarea, transarea si carmangeria. In atragerea personalului am folosit strategia de a motiva suplimentar fata de piata muncii din zona, fapt care a dus la formarea unui colectiv muncitor si dornic de a avea rezultate atat pe plan profesional cat si material.

Allrestaurants - SC PRODINCOM SA - Judetul Suceava, رومانيا Allrestaurants - SC PRODINCOM SA - Judetul Suceava, رومانيا Allrestaurants - SC PRODINCOM SA - Judetul Suceava, رومانيا Allrestaurants - SC PRODINCOM SA - Judetul Suceava, رومانيا Allrestaurants - SC PRODINCOM SA - Judetul Suceava, رومانيا

التصنيف حسب أنواع المطابخ

NEWSLETTER

البريد الإلكتروني: 

 

نــادي الـطـبـاخـيـن

شـركـات خـدمـات وتـزويـد الـمـطـاعـم

x
X