ANDROMI (متنوع وعام)

Allrestaurants - ANDROMI - Bihor, رومانيا

العنوان: Nojorid 291/L, 417345 Bihor, رومانيا
الهاتف: +40259393309 الموبايل: * الفاكس: *
الموقع الإلكتروني: http://andromi.ro البريد الإلكتروني: *

Andromi îsi are începuturile în urmă cu 18 ani, in judetul Bihor, luand startul ca o afacere de familie. Ca in multe din povestile de succes traiectoria spre nivelul la care se prezinta compania in prezent a fost permanent dirijata si sustinuta de viziune inspirata si perseverenta.

Pornind de la o fermă zootehnică, afacerea s-a dezvoltat in mai multe etape. In 2001 se contureaza pentru prima data directia spre domeniul actual de activitate prin deschiderea unei macelarii din nevoia de a valorifica productia fermei de animale existente, iar în anul 2002 Andromi îsi deschide la Oradea portile primei fabrici de preparate din carne cu o productie de aproximativ 200 kg pe zi si cu câteva principii bine stabilite: de a nu face niciodată compromisuri si de a nu sacrifica niciodată calitatea in favoarea profitului.

Allrestaurants - ANDROMI - Bihor, رومانيا Allrestaurants - ANDROMI - Bihor, رومانيا Allrestaurants - ANDROMI - Bihor, رومانيا Allrestaurants - ANDROMI - Bihor, رومانيا Allrestaurants - ANDROMI - Bihor, رومانيا

التصنيف حسب أنواع المطابخ

NEWSLETTER

البريد الإلكتروني: 

 

نــادي الـطـبـاخـيـن

شـركـات خـدمـات وتـزويـد الـمـطـاعـم

x
X