MIELLTIRANA (متنوع وعام)

Allrestaurants - MIELLTIRANA - Shqiperi, ألبانيا

العنوان: Rruga ”Agim Qarri” Nr. 1” Tirane, Shqiperi, ألبانيا
الهاتف: +355682034660 الموبايل: * الفاكس: *
الموقع الإلكتروني: http://mielltirana.com البريد الإلكتروني: *

“Miell Tirana” sh.a. është një fabrikë e specializuar në prodhimin e miellit ushqimor për popullsinë. Ajo është themeluar në Vitin 1995, si rezultat i privatizimit të ish Ndërmarrjes Shtetërore të Përpunimit të Drithrave.Miell Tirana” sh.a. është një kompani lider në tregun shqiptar, dhe një shembull shumë i mirë i trasformimit rrënjësor të një ndërmarje ish shtetërore në falimentim, në një kompani me teknologji moderne dhe shumë konkurruese në një treg të lirë e global.Misioni yne eshte te japim maksimumin per te ofruar produktet dhe sherbimet me cilesore dhe me cmime konkurruese per cdo konsumator.

Allrestaurants - MIELLTIRANA - Shqiperi, ألبانيا Allrestaurants - MIELLTIRANA - Shqiperi, ألبانيا Allrestaurants - MIELLTIRANA - Shqiperi, ألبانيا Allrestaurants - MIELLTIRANA - Shqiperi, ألبانيا Allrestaurants - MIELLTIRANA - Shqiperi, ألبانيا

التصنيف حسب أنواع المطابخ

NEWSLETTER

البريد الإلكتروني: 

 

نــادي الـطـبـاخـيـن

شـركـات خـدمـات وتـزويـد الـمـطـاعـم

x
X