GLORIJA (متنوع وعام)

Allrestaurants - GLORIJA - Štip, مقدونيا

العنوان: Ul. Zeleznicka bb, 2000 Štip, مقدونيا
الهاتف: +38978300590 الموبايل: * الفاكس: *
الموقع الإلكتروني: http://glorija.mk البريد الإلكتروني: *

Почетоците на тестенини Глорија почнуваат од 1938 година со индустрискиот развој на старо Скопје. Oсновен производ на фабриката Глорија биле стандардните макарони, чиј вкус уште во тоа време претставувал единствен избор на тестенини.

Глорија денес го носи вкусот на традицијата со подобрен квалитет, со модернизирано производство, со зголемена палета на производи, со подобрена амбалажа и е поблиску до своите потрошувачи со својата присутност во сите мали и големи маркети низ државата.

Allrestaurants - GLORIJA - Štip, مقدونيا Allrestaurants - GLORIJA - Štip, مقدونيا Allrestaurants - GLORIJA - Štip, مقدونيا Allrestaurants - GLORIJA - Štip, مقدونيا Allrestaurants - GLORIJA - Štip, مقدونيا

التصنيف حسب أنواع المطابخ

NEWSLETTER

البريد الإلكتروني: 

 

نــادي الـطـبـاخـيـن

شـركـات خـدمـات وتـزويـد الـمـطـاعـم

x
X