KAM (متنوع وعام)

Allrestaurants - KAM - Skopje, مقدونيا

العنوان: , Skopje, مقدونيا
الهاتف: +38923171747 الموبايل: * الفاكس: *
الموقع الإلكتروني: http://kam.com.mk البريد الإلكتروني: *

КАМ доо е основан во Скопје во 1999 година, како трговско претпријатие кое започна со само еден маркет во Градскиот трговски центар. Називот КАМ е скратеница од презимето на основачот Гоце Камчев.КАМ Маркет е првиот синџир маркети од типот хард-дисконти коишто постојат на македонскиот пазар. Во Македонија работат 67 КАМ маркети, лоцирани во 19 градови низ Република Македонија. Компанијата брои 750 вработени.

Како еден од лидерите во дисконт трговијата, КАМ Маркет на своите потрошувачи им ги нуди сите основни групи на прехранбени и непрехранбени производи со одличен квалитет по исклучително ниски цени. КАМ Маркет ги задоволува потребите на целото семејство, и со своите редовни седмични понуди (четирипати месечно) внесува свежина во секојдневието.

Allrestaurants - KAM - Skopje, مقدونيا Allrestaurants - KAM - Skopje, مقدونيا Allrestaurants - KAM - Skopje, مقدونيا Allrestaurants - KAM - Skopje, مقدونيا Allrestaurants - KAM - Skopje, مقدونيا

التصنيف حسب أنواع المطابخ

NEWSLETTER

البريد الإلكتروني: 

 

نــادي الـطـبـاخـيـن

شـركـات خـدمـات وتـزويـد الـمـطـاعـم

x
X