MARKET ONLINE (متنوع وعام)

Allrestaurants - MARKET ONLINE - Kicevo, مقدونيا

العنوان: Пандил Шишков 7 лок.1, Kicevo, مقدونيا
الهاتف: +38922402765 الموبايل: * الفاكس: *
الموقع الإلكتروني: http://marketonline.mk البريد الإلكتروني: *

Рептил маркетите важат за маркети со најдобрата услуга во градот. Нашата компанија ја основаваме врз темелите на некогашните самопослуги Центро -преку модернизирање на нивните простории и вработување на дел нивниот искусен персонал. Ова ни овозможи да станеме единствени маркети во градот кои ја продолжуваат традицијатта и гарантираат топла и искрена услуга за секој наш потрошувач.

Освен услугата како најголем адут, нашите маркети се познати по големиот и квалитетен асортиман на производи. Разумните цени се уште една наша одлика која ја реализираме преку бројните неделни акции, намалувања и нашиот клуб на попусти - Клуб Рептил.

Allrestaurants - MARKET ONLINE - Kicevo, مقدونيا Allrestaurants - MARKET ONLINE - Kicevo, مقدونيا Allrestaurants - MARKET ONLINE - Kicevo, مقدونيا Allrestaurants - MARKET ONLINE - Kicevo, مقدونيا Allrestaurants - MARKET ONLINE - Kicevo, مقدونيا

التصنيف حسب أنواع المطابخ

NEWSLETTER

البريد الإلكتروني: 

 

نــادي الـطـبـاخـيـن

شـركـات خـدمـات وتـزويـد الـمـطـاعـم

x
X