BISTAD (متنوع وعام)

Allrestaurants - BISTAD - Aarhus , الدنمارك

العنوان: Marselis Boulevard 180, 8000 Aarhus , الدنمارك
الهاتف: +4541177232 الموبايل: * الفاكس: *
الموقع الإلكتروني: http://bistad.dk البريد الإلكتروني: *

BISTAD drejer sig om to ting: At lave lækker, lokal honning og at drive en socialøkonomisk virksomhed, der beskæftiger udsatte borgere. Kort og godt.Det daglige liv i BISTAD handler også om fællesskab. Om alt det, som kun blomstrer, når man arbejder sammen på tværs af forskelle og forudsætninger.

Vi er en lille virksomhed med en blanding af ansatte nøglepersoner, udsatte borgere, der har brug for et løft, samt frivillige, i spændet fra studerende til pensionister. Alle er med i det daglige arbejde, lige fra pasning af bierne til fremstillingen af vores produkter. Vi arbejder ud fra ideen om, at det ikke er vigtigt, hvem vi er i systemet, men hvad vi kan sammen! Derfor fylder det sociale omkring vores arbejdsfællesskab også meget i vores hverdag, og vi tager os tid til hinanden.

Allrestaurants - BISTAD - Aarhus , الدنمارك Allrestaurants - BISTAD - Aarhus , الدنمارك Allrestaurants - BISTAD - Aarhus , الدنمارك Allrestaurants - BISTAD - Aarhus , الدنمارك Allrestaurants - BISTAD - Aarhus , الدنمارك

التصنيف حسب أنواع المطابخ

NEWSLETTER

البريد الإلكتروني: 

 

نــادي الـطـبـاخـيـن

شـركـات خـدمـات وتـزويـد الـمـطـاعـم

x
X