KAFFE MEKKA (متنوع وعام)

Allrestaurants - KAFFE MEKKA  - Hasselager, الدنمارك

العنوان: Beringvej 21A, Hasselager, الدنمارك
الهاتف: +4586273570 الموبايل: * الفاكس: *
الموقع الإلكتروني: http://kaffemekka.dk البريد الإلكتروني: *

Her har vi pladsen til både at have et stort showroom og tage imod kunder, men vi har også lager, eget værksted og ikke mindst vores stolthed – en Loring Smart Roast kafferister.

Her hos KaffeMekka er det den gode kaffe, der er i højsæder. Derfor er vi selvfølgelig også medlem af SCAE (Speciality Coffee Associaton of Europe) Danmark, hvis målsætning er at udbrede kendskabet til den gode kaffe. Vores to topristere er desuden SCAE Roasting Level 1-certificerede. En uddannelse, der kræver både teoretisk indsigt og praktisk håndelag i kafferistningens kunst.

I 2014 blev vi kåret som Gazellevirksomhed af Børsen. En titel vi er stolte af, men uden alle jer kunder, ville det ikke være sket. En titel vi selvfølgelig jagter igen fremover.

Allrestaurants - KAFFE MEKKA  - Hasselager, الدنمارك Allrestaurants - KAFFE MEKKA  - Hasselager, الدنمارك Allrestaurants - KAFFE MEKKA  - Hasselager, الدنمارك Allrestaurants - KAFFE MEKKA  - Hasselager, الدنمارك Allrestaurants - KAFFE MEKKA  - Hasselager, الدنمارك

التصنيف حسب أنواع المطابخ

NEWSLETTER

البريد الإلكتروني: 

 

نــادي الـطـبـاخـيـن

شـركـات خـدمـات وتـزويـد الـمـطـاعـم

x
X