BEL AUTOMATI (متنوع وعام)

Allrestaurants - BEL AUTOMATI - Podgorica, الجبل الأسود

العنوان: Skopska 45, Podgorica, الجبل الأسود
الهاتف: +38220613445 الموبايل: * الفاكس: *
الموقع الإلكتروني: http://belautomati.me البريد الإلكتروني: *

Preduzeće „BEL” d.o.o. je osnovano 2000. godine kao preduzeće specijalizovano za usluge profesionalne distibucije samouslužnih (vending) automata za tople i hladne napitke, snack proizvode i vodu. Ovaj vid usluge je specifičan i predstavljao je potpuno nov program na teritoriji Crne Gore, tako da je "BEL" d.o.o. bila prva firma osnovana u Crnoj Gori koja se bavi ovom djelatnošću.

Preduzeće posjeduje samouslužne automate za pripremanje toplih i hladnih napitaka, snack proizvoda i vode za piće, koji se instaliraju na različitim lokacijama u skladu sa željama klijenata. Automati se postavljaju na javnim mjestima (aerodromi, autobuske i željezničke stanice), u različitim institucijama (bolnice, fakulteti, škole), poslovnim prostorijama (kancelarije, proizvodne hale), i služe uvećanju komfora zaposlenih, gostiju, posjetilaca, pacijenata, studenata i djaka, i ostalih korisnika usluga.

Allrestaurants - BEL AUTOMATI - Podgorica, الجبل الأسود Allrestaurants - BEL AUTOMATI - Podgorica, الجبل الأسود Allrestaurants - BEL AUTOMATI - Podgorica, الجبل الأسود Allrestaurants - BEL AUTOMATI - Podgorica, الجبل الأسود Allrestaurants - BEL AUTOMATI - Podgorica, الجبل الأسود

التصنيف حسب أنواع المطابخ

NEWSLETTER

البريد الإلكتروني: 

 

نــادي الـطـبـاخـيـن

شـركـات خـدمـات وتـزويـد الـمـطـاعـم

x
X