RESTA GARD (متنوع وعام)

Allrestaurants - RESTA GARD - Örsundsbro, السويد

العنوان: Nysätra Resta Gård 13, Örsundsbro, السويد
الهاتف: +46722211301 الموبايل: * الفاكس: *
الموقع الإلكتروني: http://restagard.se البريد الإلكتروني: *

På Resta gård lever djuren ett naturligt liv året runt, långt ifrån storskalig konventionell köttproduktion. Djuren vistats ute, ungarna får vara med sina mammor tills de inte vill dia längre och de får fri tillgång till mat som de mår bra av. Som besöksgård vill vi gärna dela med oss av glädjen att få se på lyckliga djur som får leva ett naturligt liv.

Hos oss lever djuren ca dubbelt så lång tid som i vanlig köttproduktion. Att växa långsamt i naturlig takt ger ett smakrikare kött och en bättre balans mellan omega-3 och omega-6, ett nyttigare kött som kan ätas med gott samvete.

Att djur på en bondgård som blir kött och mjölk skulle äta gräs kanske låter som en självklarhet men faktum är att en väldigt liten andel av djuren får det och om de får det en väldigt liten del av året. Hos oss är de ute och äter gräs och hö hela året.

Allrestaurants - RESTA GARD - Örsundsbro, السويد Allrestaurants - RESTA GARD - Örsundsbro, السويد Allrestaurants - RESTA GARD - Örsundsbro, السويد Allrestaurants - RESTA GARD - Örsundsbro, السويد Allrestaurants - RESTA GARD - Örsundsbro, السويد

التصنيف حسب أنواع المطابخ

NEWSLETTER

البريد الإلكتروني: 

 

نــادي الـطـبـاخـيـن

شـركـات خـدمـات وتـزويـد الـمـطـاعـم

x
X